Hej då napp

Absolut dags för Agnes att sluta med napp nu.
Hon gillar den jättemycket så det kommer nog inte bli så roligt.
Tips mottages tacksamt!


Kommentarer
Postat av: Malin

Om hon är som min lilla tjej och tycker om att slå in fina paket så är ju det ett tipps, nu är det ju ett tag till jul, men de funkade att säga att tomtebebisarna behövde dom.

Sen ska man ju aldrigt förakta mutor, ta med henne nån stans och säg till henne att leta upp något hon verkligen vill ha ( inom rimliga gränser då såklart ) och säg till henne att hon får de när hon inte haft napp på ett bestämmt antal dagar/ veckor, kryssa ihop på en almanacka så hon kan se själv hur duktig hon är, det är bra motivation :-)

Hoppas de hjälpte dej lite iaf :-)

2010-02-18 @ 07:54:52
Postat av: Kristina

Jaa det va ju ett under att William klarade det, imed att han hade den så mycket precis innan, men det va bara att han gav den till den stygga vargen sen fick han inte tillbaka den.JO vi klippte toppen på nappen och det tyckte han inte om, men efter det ville han inte ha den heller för det va ju inte lika gott..

Det va som apstinens för honom 1a natten men det gick sen.Hugos nappar kan ju inte vara tillhands heller då om hon ska sluta. Knepigt där..2010-02-18 @ 09:23:56
URL: http://ckochwilliams.blogg.se/
Postat av: caroline

ja detdär med Hugos nappar kanske blir svårt... fast om ni kör med mutor å att hon går med på det så att ni inte bara tar den ifrån henne så går det säkert bra :)

2010-02-18 @ 11:35:15
URL: http://bjorkhagen.blogg.se/
Postat av: Linda

Hon kanske kan ge den till påskharen?

2010-02-18 @ 16:03:36
URL: http://lnilsson.bloggspace.se
Postat av: Vicke

Min mamma lurade mig när jag var liten att en hund åt upp den och fick så ont i magen så jag tänkte bara på hunden.. Om ni är hemma hos Frida och Jonas kanske =)

2010-02-19 @ 01:04:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0